Tips - Suggesties

De 5 van disclaimer

De Beste, Lekkerste, Mooiste, Leukste, Grappigste, Meeste, Bekendste ...


 

Algemene informatie
De gegevens op de website van "De 5 van" zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over de omgeving van de Alpujarra. "De 5 van" spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de website rust een auteursrecht van "De 5 van". De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiƫnt mogelijke gebruik van deze website. Als individuele wandelaar die de Alpujarra wil ontdekken mag je de beschreven wandelingen gebruiken. Voor wandel-, trek-, reisorganisaties geldt dat zij voor gebruik contact moeten opnemen met het team van "De 5 van" info@de5van.nl


Hyperlinks
De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van "De 5 van" liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. "De 5 van" is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

Privacystatement
"De 5 van" respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.
De gegevens die nodig zijn om u te kunnen voorzien van door u aangevraagde informatie over lidmaatschap en activiteiten van "De 5 van", worden in de administratie van "De 5 van" opgeslagen. Indien u geen prijs stelt op registratie van uw gegevens, kunt u dit kenbaar maken op de webpagina waar u uw gegevens invult.

"De 5 van" maakt op haar website GEEN gebruik van cookies.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van "De 5 van" is voor uw eigen rekening en risico. De "De 5 van" sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze website en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door de "De 5 van".